top of page

Логистична дейност 

Роудпойнт ВС – Вашият надежден партньор за складова и товаро-разтоварна дейност с мотокар в гр. Смолян.  

Отдаваме и мотокари под наем на територията на Област Смолян.

Складиране на стоки

Ние сме единствения партньор за област Смолян, който може да ви предложи надеждна услуги за складиране и съхранение. Нашият обект гарантира безопасността на вашите стоки, предоставяйки сигурна среда с видео наблюдение. Екипът ни управлява инвентара с внимание към детайлите, гарантирайки бърз достъп и ефективно разпределение. Без значение дали сте местен бизнес или компания, търсеща складови решения, нашите услуги се адаптират към вашите уникални нужди. 

Предлагаме дългосрочно и краткосрочно складиране на стоки.

Приемане и  отправяне на вашите стоки.

Разтоварване с мотокар на посочен от клиента адрес

Roadpoint VS разполага със специализиран 3-тонен мотокар с триплекс мачта и възможност за повдигане до 4,8м. Предлагаме разтоварване на посочен от клиента адрес. Възможност за товаро-разтозтоварване на различни по вид стоки. От тежки машини до деликатни предмети, справяме се с всичко, гарантирайки, ефективност, безопасност и надеждност.

Доставка на стоки

Нашата компания разполага с малки ремаркета и платформи, които ни позволяват да доставяме стоки до места, които са трудно достъпни за стандартни превозни средства. Независимо дали сте в отдалечена местност или имате нужда от доставка в градски обекти с ограничен достъп, ние сме тук, за да ви предоставим ефективно и надеждно решение за Област Смолян. Нашите малки ремаркета и платформи са подходящи за превоз на различни видове стоки, включително тежки и големи товари.

Мотокар под наем

Роудпойнт ВС предлага възможност за отдаване на мотокар под наем за Област Смолян. Без значение дали имате краткосрочен проект или се нуждаете от допълнителна техника по време на върховите сезони, нашите гъвкави опции за наем отговарят на вашите специфични изисквания.

All Hands In

Изпрати запитване и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!

Благодарим!

Персонализирани решения и конкурентни оферти:


В Roadpoint VS разбираме, че всеки бизнес е уникален. Затова предлагаме персонализирани решения, които отговарят на вашите индивидуални нужди.

Нуждаете се от оферта? Просто се свържете с нас, и нашият екип ще ви предостави конкурентно предложение, съобразено с вашите изисквания. 


Вашето удовлетворение е наш приоритет, и сме ангажирани да надминем вашите очаквания. 

bottom of page