top of page

За компанията

Роудпойнт ВС се занимава предимно с международен транспорт, продажба на ремаркета за коли и полуремаркета.

Вече 10 години се грижим за нуждите на нашите клиенти.

Ние се стремим да оправдаем очакванията и да сме предпочитана транспортна фирма.

Висококвалифицираният ни екип и вниманието към детайлите са причините да се развиваме.

 

Готови сме да ви съдействаме 24/7.

Ние работим ЗА ВАС! 

Роудпойнт ВС е семейна компания основана през 2013 година. Започнахме бизнеса си, основно с превози от Германия до Англия. Усвоявайки добрите Европейски практики в транспорта, успяхме да разширим бизнеса, като започнахме да превозваме товари и към други Европейски страни. Същевременно, увеличихме автопарка си с надеждни товарни композиции.

Нашата
История

elements_edited.png

2013        2017       2020     2023     

white truck roadpoint.jpg

Мисия

Може да разчитате на индивидуална грижа и професионализъм за превоза на вашите стоки. Роудпойнт ВС е член на Съюза на Международните превозвачи. Организацията на превоза се извършва от ръководител - обучен и сертифициран от Международната Спедиторска Организация (FIATA Switzerland) и НСБС (Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика). От Министерство на транспорта - за управление на транспортна дейност, IRU Academy Switzerland. По този начин, ние гарантираме качествено изпъленение на заявката за транспорт. Вашият товар е в добри ръце!

red truck DAF 1.HEIC

Визия

Стремежът на Роудпойнт ВС е да продължава да гради здрави връзки с клиентите си, предлагайки висококачествено изпълнение при превоза на товарите.

truck roadpoint.jpg
bottom of page